Testujeme trinásť, na internete najobľúbenejších kuchárskych LAJFHEKOV. Ako to dopadlo?

#5. Mrazené hrozno sa môže použiť na chladenie vína.

Výsledok: Na rozdiel od kociek ľadu, ktoré sa zmiešajú v pohári, mrazené hrozno nápoj zbytočne neriedi. Chladí vaše víno rovnako efektívne a vyzerá to pekne. Záver: Rozhodne funguje.

#6. Aby ste sa vyhli „cibuľovým slzám“, posypte reznú dosku soľou.

Výsledok: V priebehu nášho odvážneho experimentu sme zistili, že tento lajfhek vám ušetrí niekoľko slz … ale v žiadnom prípade nie všetky. Záver: Funguje, ale len trochu.

#7. Zabalenie balíčka zmrzliny do plastového vrecka pred jeho vložením do mrazničky spôsobí, že zmrzlina je mäkšia/ľahšie sa naberá.

Výsledok: Dlhšie skladovanie v mrazničke zvyčajne spôsobuje, že zmrzlina je tvrdá, čo znamená, že musíte počkať, kým ju budete môcť podávať. Vyskúšanie tohto lajfheku pomohlo zmrzline zachovať jej mäkkosť. V dôsledku toho sme boli schopní rýchlo podávať v krásnych sklenených miskách. Záver: To naozaj funguje.

#8. Ak ste nakrájali avokádo na polovicu, ale chcete použiť len jednu polovicu, uistite sa, že vyberiete polovicu bez jamky. Polovica, ktorá obsahuje jamku, má oveľa väčšiu šancu, že zostane čerstvá v chladničke.

Výsledok: Uskutočnili sme vlastný experiment tým, že sme nechali dve polovice avokáda v chladničke – jedna obsahovala jamku, druhá nie. Po dvoch dňoch obidve polovice vyzerali ďaleko od čerstvého. Záver: To nefunguje.

[dalsia_strana_text]