Čo s presolenou polievkou alebo ako na dokonalé hranolčeky? 20+ trikov od ŠÉFKUCHÁROV, ktoré zjednodušia váš život

Zachovajte bohatú chuť jedla

Pred podávaním teplého jedla taniere zahrejte a ochlaďte ich pred podávaním studeného jedla. Takýto malý trik pomôže zachovať bohatú chuť a sviežosť jedla.[smartlist_text]

Krehké knedlíky

Základom dobrých domácich knedličiek je mäkké cesto, ktoré sa nerozpadáva. Je jedno, či robíte knedľu ako prílohu k mäsu, alebo robíte domáce knedličky plnené ovocím či údeninou. Základom je pridať 1-2 polievkové lyžice slnečnicového oleja navyše a knedličky získajú povestnú vláčnosť.[smartlist_text]

Ako ľahko oddeliť vaječný žĺtok

Namiesto použitia úplne nového kuchynského príslušenstva na oddelenie žĺtkov od bielkov môžete použiť bežnú plastovú fľašu.