Čo s presolenou polievkou alebo ako na dokonalé hranolčeky? 20+ trikov od ŠÉFKUCHÁROV, ktoré zjednodušia váš život

Ako urobiť netradičný hovädzí steak

Ak je vašim cieľom urobiť dobrý netradičný steak, marinujte hovädzie mäso v majonéze pred varením, čím ho krásne zjemníte.[smartlist_text]

Kukurica

Zvyšky varenej kukurice môžu byť použité na šalát. Jediné, čo musíte urobiť, je odstrihnúť zrná ostrým nožom.[smartlist_text]

Ako na morské plody?

Chobotničky alebo iné drobné morské potvory často po tepelnej úprave doma nie sú to, čo v reštaurácii. Ak milujete morské potvory, ale máte pocit, že doma nikdy nechutia tak, ako by mali, zapamätajte si tieto pravidlá. Pred prípravou jedla musia byť potvorky úplne rozmrazené. Aby mäso ostalo jemné a nebolo žuvačkové, vhadzujte ho na odvarenie do celkom vriacej vody, ktorú vopred osolíte. Nechajte ho tam približne 3 minúty. Nikdy nevarte veľa morských plodov naraz. Keď hodíte do vriacej vody veľa studeného mäsa, príliš sa schladí a neželaný efekt je na svete.